Scris de Andrei Ruse la data de November 17th, 2008 (adica 1 an in urma)
No Comments »In afara de concluzii cum ca prietena mea nu e satisfacuta, si ca doar cu niste pastile o pot tine langa mine, am mai primit de curand un spam (google, destept, tot l-a blocat):

Mi-a fost trimis pe adresa de serviciu. Si nu stiu de ce,ca nu avem nici in clinci nici in maneca cu Iaki. Aaa, ba da. Suntem pe aceasi parte a Bulevardului Mamaia
Scuze de mazgalitura. Dar alea erau adresele ‘to:’, si nu trebuie publicate
Scris de Andrei Ruse la data de November 17th, 2008 (adica 1 an in urma)
5 Comments »Cu muzica multa si buna:

Si cu filme noi si multe:

Culmea e ca 50% din filme le am si pe dvd, dar le-am tras sa ‘le am si eu’. Cu muzica, posed si cd-urile in procent mult mai mic
Scris de Andrei Ruse la data de October 27th, 2008 (adica 1 an in urma)
4 Comments »
Nu am intrat,dar tare curios sunt ce are:))
Scris de Andrei Ruse la data de October 22nd, 2008 (adica 1 an in urma)
6 Comments »Scris de Andrei Ruse la data de October 21st, 2008 (adica 1 an in urma)
No Comments »Te uiti pe softul de monitorizare a retelei. In imaginea de mai jos,ce e cu Rosu e somnul meu (si al notebook-ului)

Statisticile cu ce tipuri de site-uri vizitez, ramane pe mai tarziu:))
Scris de Andrei Ruse la data de October 13th, 2008 (adica 1 an in urma)
8 Comments »
Ce se intelege prin consola de mai sus? Ca sunt al 4lea client cu vps pentru providerul respectiv? Cool:))
Ca sa fie clar, este vorba de xservers. Prima impresie despre viteza de download e buna. Prima impresie despre stabilitatea serverelor nu e asa buna. Poate voi reveni cu vreun review in curand
Scris de Andrei Ruse la data de October 4th, 2008 (adica 1 an in urma)
8 Comments »2 chestii demne am observat pe site-ul lor recent:

Chiar nu auzisem de VOIP. Si nu vad de ce ar baga asa ceva,cand au telefonie traditionala:-/

Pai va doare in server pe voi de noi=)) Rusine masiva la faza asta
Scris de Andrei Ruse la data de September 14th, 2008 (adica 1 an in urma)
No Comments »
Totusi, ce este in neregula cu acest e-mail? Adresa ‘from’ este ok, serverul prin care a fost trimis este al lui ‘echolabs.net’ (intr-adevar, al lui raiffeisen), formularea este ok, atasamentul este iarasi ok (hai sa zicem ca prin el vor sa ma duca la pagina raiffeisen online banking…..
Ceea ce lipseste este vreo legatura intre mine si Raiffeisen Bank:))